SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö Allstar Cheer
#Purplefamily - skånes största cheerleadingfamilj
Projektledare för Reboot – mot Premier

Malmö Allstar Cheer strävar efter att alltid ligga i framkant och utvecklas. Vi har som mål att tävla på högra levels och utöka vår seniorsektion med fler lag. För att kunna göra en kartlägga vad vi som förening behöver göra för att nå dit har vi nu sökt projekt via Svenska Cheerleadingförbundet och kommer under hösten vara med på deras satsning Reboot-mot Premier. Här kommer vi tillsammans med andra föreningar samtala och planera för hur vi som förening kan ta oss vidare och utveckla vår verksamhet mot Premier.

Stödets syfte är att ge förutsättning till förening att arbeta med att se på hur man kan behålla och åter rekrytera äldre utövare som kan sporten och som är framtida ledare. Stödet syftar även till att säkerställa svårersättlig kompetens för att förening ska kunna fortsätta utveckla sina utövare inom föreningen, och nå de mål som varje individ har för sin satsning. Målet är att förening har tagit fram en handlingsplan utifrån en kartläggning för att i framtiden nå målet att ställa upp i klassen Premier. 

Vi söker nu en projektledare som under hösten ska hjälpa till med kartläggning och handlingsplan för hur vi som förening ska kunna nå detta mål. Projektet pågår under hösten 2022 och rollen kommer arvoderas enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter som kommer ingå:

 • Kartläggning av tidigare arbete och verksamhet
 • Medverkar vid tre nätverksträffar med förbundet
 • Ta fram handlingsplan för kommande arbete och aktiviteter
 • Skriva slutrapport av projektet till SCF innan dec 2022 slut.

Personprofil
Som person är du ansvarstagande, självgående, noggrann och strukturerad. Du har ett positivt synsätt där du ser lösningar i stället för problem och ställer upp där det behövs. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar för att alla uppgifter uppfylls. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta med andra människor och andas teamkänsla. Du behöver ha lätt för att kontakta för dig okända personer och föra dialog både skriftligt, via telefon och digitalt.

 

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom vår värdegrund och vår vision. Meriterande om du är en del av Malmö Allstar Cheer idag på något sätt.

 

 • Övrigt
  Start: Snarast
  Omfattning: 3 timmar/veckan i 20 veckor under hösten 2022
  Arbetstid: enligt överenskommelse
  Arvodering: enligt överenskommelse 

 

Ansökan sker genom att denna länk

 
Följ oss på Facebook:
Följ oss på YouTube:
Följ oss på soundcloud: