SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö Allstar Cheer
#Purplefamily - skånes största cheerleadingfamilj

Om föreningen

 

Malmö Allstar Cheer

är en av Sveriges äldsta cheerleadingföreningar. Vi har våra rötter i Cougars och Limham Griffins amerikanska fotbollslag. 1997 beslöt sig cheerleadingsektionen att bryta sig ur Limhamn Griffins och bilda egen förening med verksamhetsinriktning på enbart cheerleading. Föreningen blev då Malmö Wild Cards som senare tog namnet - Malmö Allstar Cheer 

 

Idag är vi skånes största cheerleadingförening och har cirka 300 medlemmar och 40 tränare fördelat på 14 lag. Vi har aktiva från 6 års ålder till övre 40 års åldern. Vi erbjuder både elitverksamhets samt träningsverksamhet med grupper i nybörjarlag, tävlingsförberedande lag och tävlingslag. Vi tävlar både regionalt, nationellt och internationellt.

 

Tillsammans är vi purplefamily- en familj som stöttar, kämpar, engagerar och respekterar varandra.

 

 

Här hittar du våra stadgar

 

Här hittar du vår värdegrund

Vision

(just nu pågår arbete för en ny vision. Nedan är vår gamla)

 

Vi är Malmö Allstar Cheer

Malmö Allstar Cheer står för stolthet, glädje och delaktighet. Vi är en familjär förening där alla får plats och alla kan känna sig välkomna. Det är här vår gemensamma vilja och den personliga drivkraften får mötas i en utvecklande mix.

 

Föreningsanda

Vi är en framåtsträvande förening som genom hårt arbete, varandras coachning och ömsesidiga respekt testar gränserna inom alla moment i cheerleading. Inget är så viktigt som att alla känner förtroende och tillit för varandra. Genom att uppnå personliga mål kan vi tillsammans nå dit vi vill. Vårt mål är att höja självförtroendet, lära oss respektera oss själva och varandra samtidigt som vi delar glädje och passion för vår sport under träningarna.

 

Våra drömmar är vår luft

Vi tillåts och uppmuntras att drömma i stort som smått. Ingenting är omöjligt om man arbetar hårt. Våra tränare finns för att hjälpa till att nå de satta målen, både de gemensamma och de individuella. Vår förening värnar om kommunikation mellan såväl lagkamrater som föreningskamrater.

 

Framgång

Framgång för oss är när både individen och gruppen utvecklas mot nya spännande mål. Det är den enskildes prestation som gör skillnaden. Glädjen och gemenskapen att tillsammans bygga ett framgångsrikt lag uppnås med allas hjälp och engagemang. 

 

Cheerleading är som ett pussel, saknas en bit kan pusslet inte färdigställas.

 

 
Följ oss på Facebook:
Följ oss på YouTube:
Följ oss på soundcloud: